Despre Clinica Stomatologica Eradent

Comunitate

Siguranta

Experienta

Zambet

Un zambet frumos reprezenta un mod sanatos de viata!
Fie ca este prima vizita la un dentist sau dupa o perioada lunga de timp, noi suntem gata sa te ajutam si cream o relatie de lunga durata.
Clinica EraDent are misiunea de a oferi tehnici si tehnologii de ultim moment (state of the art) intr-o atmsofera profesionala si relaxanta pentru dumneavoastra. Mai mult decat o clinica, suntem o comunitate intr-o crestre continua.

Avansat

Colaborarile cu laboratoare dentare renumite din Bucuresti, certificate la randul lor privind standardul calitatii, contribuie de asemenea la intregirea serviciilor clinicii.
La clinica EraDent ai parte de sisteme tehnice avansate care ajuta la cunoasterea si tratarea dintilor tai. Cu ani de experienta si echipamente tehnologice avansate putem rezolva aceste situatii fara durere, usor cu grija si profesional, intr-un mediu calm si primitor.

Bine facut

Clinica stomatologica EraDent ofera toate tipurile de tratamente dentare, incepand de la o obturatie simpla si terminand cu implantologia, lucrarile protetice din portelan si chiar tehnologii inovative: lucrari din oxid de zirconiu (material elitist in realizarea coroanelor dentare).
Tratamentele dentare realizate de catre EraDent primesc certificat de garantie - intre 1 si 3 ani pentru toate manoperele dentare iar perioadele de garantie difera in functie de tratamentul dentar.