Turism Dentar

"Potrivit unui studiu de cercetare efectuat la nivel global de revahealth.com, gradul mediu de satisfactie a persoanelor care au optat pentru programele de turism dentar a atins 84%, pacientii economisind, in medie, 4.800 de euro, adica 60% din costul unui tratament stomatologic solicitat in tara de provenienta. Peste 95% dintre respondenti au ales aceste programe datorita costurilor scazute, factorul de decizie in alegerea clinicii fiind dat de calitatea standardelor profesionale, tehnologiile de ultima ora folosite si a posibilitatii de rezolvare a problemelor dentare intr-un timp mult mai scurt. Unul dintre cei mai importanti factori [...] in acest sens, este acordarea unei importante maxime pentru siguranta pacientilor, prin utilizarea sterilizatoarelor in cadrul clinicilor conform standardelor de management al calitatii. De exemplu, in Romania sunt preturi de doua sau chiar trei ori mai mici fata de regiunea vest-europeana, tratamentele fiind la aceleasi standarde de calitate cu cele din clinicile din Statele Unite sau Europa de Vest.

De asemenea, perioada pe care pacientul trebuie sa o aloce pentru astfel de interventii este mult mai scurta. Astfel, estimam ca pacientii expati vor reprezenta 25% din totalul numarului de persoane care vor solicita serviciile clinicilor din Romania, anul acesta"(wall-street.ro). Marea Britanie este tara in care tratamentul dentar este cel mai scump, dar urmeaza imediat pe locul doi Italia, potrivit unui sondaj efectuat de ziarul The Independent cu privire la fenomenul "turismului dentar", care ia amploare in tarile Uniunii Europene. Ziarul publica rezultatele unui studiu european potrivit caruia obturatia de canal la un molar costa 156 euro in Marea Britanie, 135 euro in Italia, 125 euro in Spania si 60 euro in Romania, motiv pentru care aceasta din urma a devenit tinta preferata a celor care, pentru a scapa de durerile de masele sunt dispusi sa plece in alte tari pentru a cheltui mai putin.

Romania a devenit inca din anii 90 o piata atractiva pentru turismul dentar. Tot mai multi cetateni straini isi petrec o saptamana sau doua in tara noastra doar pentru a-si pune la punct dantura, reusind sa economiseasca in acest fel cateva mii de euro. "Un cetatean italian care vine in Romania sa-si rezolve anumite probleme dentare face o economie substantiala. Aici costurile sunt de circa 4-5 ori mai mici decat in Italia. De exemplu, daca o coroana metalo-ceramica costa doar 150 de euro in Romania, pretul din Italia este de cel putin 600 de euro."
Clinica EraDent adera la noile curente in materie de turism dentar. Daca in ceea ce priveste beneficiile financiare expertii si-au spus cuvantul, rolul nostru este de a va asigura de calitatea serviciilor oferite.

In ultimii ani EraDent a investit intens in aparatura performanta, materiale de cea mai buna calitate precum si in cursuri de specializare. Prin programele de turism dentar pacientii din alte tari, precum si romanii stabiliti in strainatate au posibilitatea de a vizita locurile pitoresti din Romania, beneficiind in acelasi timp de un set complet de solutii stomatologice la preturi mult mai atractive decat in tarile din care provin.

EraDent ofera prin pachete speciale pacientilor straini oportunitatea de a beneficia de serviciile noastre de elita. Noi va punem la dispozitie prin agentia de turism cu care colaboram, o serie de facilitati pentru o perioada de vizitare cat mai confortabila: rezervare a biletului de avion dus intors, transfer aeroport - hotel - aeroport, rezervare la hotel sau apartament in regim hotelier (depinde de preferinta dumneavostra), tur al orasului si alte activitati turistice.

Decat sa suportati un tratament indelungat pentru care sa platiti o "mica avere" in tara voastra, de ce sa nu economisiti bani si sa beneficiati de un tratament de calitate, bucurandu-va in acelasi timp de 1-2 saptamani de vacanta? Indiferent din ce parte a lumii esti noi te invitam sa devii pacient al clinicii noastre. In conditii de profesionalism desavarsit, cu cele mai noi si performante tehnologii vom face tot ceea ce este posibil pentru sanatatea ta.

Profitati deci de o vacanta linistita la preturi decente, pentru a va recastiga zambetul sanatos si pofta de viata in acelasi timp!

Nu va ramane decat sa hotarati daca zambiti cu noi...