Despre noi

Despre noi - clinica era dent

În anul 1991, Dr. Rareș George și Dr. Alexandru Epurescu au înființat clinica stomatologică EraDent.

Din anul 2000, clinica se află în cartierul bucureștean Dorobanți, o zonă selectă și ușor accesibilă pentru tine, pacientul nostru.

Ne-a preocupat dintotdeauna confortul celor care apelează la serviciile noastre, astfel încât îți asigurăm o experiență plăcută la fiecare vizită, din momentul în care pășești în clinică și până la sfârșitul tratamentului.

Echipa noastră de experți transformă clinica într-un loc în care te simți ca acasă, totodată oferindu-ți servicii la standard înalt și dovedindu-și profesionalismul în fiecare zi.

Experiența îndelungată a specialiștilor Era Dent în domeniul stomatologic oferă garanția unui tratament nedureros, în urma căruia tu rămâi cu un zâmbet de invidiat!

despre noi - era dent

Suntem pasionați de ceea ce facem și ne perfecționăm constant, participând la studii, cercetări, cursuri de specializare și conferințe de specialitate, pentru a ne asigura că inovația își spune cuvântul în serviciile pe care ți le oferim.

Am echipat cabinetele cu tehnologie de ultimă generație și folosim zi de zi instrumente de înaltă calitate, pentru ca tu să te bucuri de cele mai bune tratamente dentare.

Colaborăm cu laboratoare dentare de renume din București, certificate pentru standardele înalte de lucru, astfel încât să ai parte de un serviciu stomatologic complet, calitativ și de durată.

Oferim garanții între 1 și 3 ani pentru lucrările de manoperă, în funcție de serviciul pentru care ai apelat la noi. Suntem alături de tine chiar și după terminarea tratamentului,așa că te invităm la consultație post-tratament pentru a ne asigura de buna evoluție a acestuia.

despre noi - era dent

Un zâmbet sănătos înseamnă un mod de viață sănătos, iar experții noștri te ajută să-l obții ușor, fără dureri și cu siguranța că ai făcut cea mai bună alegere apelând la noi.

Consultația la EraDent este primul pas către o relație de lungă durată cu o echipă de specialiști pasionați, experimentați și pregătiți pentru orice nouă provocare din domeniul lor de expertiză.

Și zâmbetul tău poate dura o eră, vizitează-ne și convinge-te!

Echipa noastra

Dr George Rareș

Dr. George Rareș

Fondatorul Clinicii

Dr Gino Gabriel

Dr. Gino Pintilie

Medic dentist stomatolog

Dr Enachescu Ruxandra

Dr. Enachescu Ruxandra

Medic dentist stomatolog

Dr Borsova Monica

Dr. Borsova Monica

Medic specialist Ortodonție

Dr Maler Eduard

Dr. Maler Eduard

Medic specialist chirurgie dento alveolara

Dr Dobrin Alina

Dr. Dobrin Alina

Medic dentist stomatolog, competentă implantologie

Dr Florea Vasile

Dr. Florea Vasile

Medic dentist stomatolog, competentă implantologie

Dr Florea Vasile

Dr. Amal Rabi

Medic dentist stomatolog, competentă implantologie